Trött!

Hej hej Dagen började med att mamma kom ner och sa till mig klockan halv 5 alldeles för sen för ja hade verkligen velat duscha håret,mormor skulle komma och hämta upp oss vid 5 så de fick bli till att leta kläder och se hur man skulle kunna ha håret. Fick bli en svart mössa så ja såg ut som ja skulle på skidsemester eller nåt haha.. japp så va vi där hela dagen handlade lite grejjer inte överdrivet mycke för hitta typ inte nåt så. Men kan kanske försöka fixa något kort på de ja köpte imorgon :D orkar inte nu är helt slut ligger i sängen har precis duschat så nu blir de snart sova


      



Men måste bara skriva ner en sak till innan ja lägger undan datorn.. Såg precis på Efterlyst  på tvn där de handlade blandannat om en kille som blev mördad för inte så längesen,så satt hans föräldrar och pratade och sa att du som tagit livet av våran Alexander erkänn själv så du får ta ditt straff och kunna bli förlåten :S tänkte med en gång att vill man förlåta någon som mördat ens barn/kompis? Nu kanske ja låter otroligt hemskt men visst alla är värd en extra chans men man går inte och dödar någon så bara, men iallafall de ja vill komma fram till är att Skulle du kunna förlåta någon som mördat någon du känner eller framför allt i deras läge som förlorat sin son?
Ja hade nog iallafall inte gjort de visst ja vill inte se den människan något mer ändå eller nåt men skulle nog inte förlåta de som personen gjort! Blev nog rörigt detta men läs mer om de (här)
Nu får de bli till att sova för min del natti natti =)
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback