Hjälp 3an imorgon då :O

hejsan hejsan :)
Så nu va sommar lovet över tänk va fort de kan gå egentligen och vad har ja gjort? Jo ja har jobbat hela sommaren förutom då när ja klantade mig och skadade knät så ja inte fick jobba på två veckor men annars har ja inte hunnit göra så mycke mer träffat lite kompisar så men inte överdrivet mycke, när man va mindre lyckades man ju alltid vända runt dygnet totalt men känns inte som ja lyckats med de denna sommaren herregud mitt sista sommarlov känns ju läskigt på nåt sätt men sen nästa sommar börjar nått nytt i livet stort kliv från att gå i skolan till att kanske börja jobba på rikgit och sen ut och resa sen blir de nog flytta hemmifrån.. Som min  bror sa  lite klantigt förut att ja hade ju inte behövt gå till skolan imorgon, men blåst som ja va ett tag så hoppade ja ju av men började igen så tar studenten ett år senare än alla mina kompisar så de känns la lite tufft just nu när alla verkligen alla flyttar eller ska resa och grejjer som tur är så finns några kvar här oxså så kommer nog överleva detta året oxså :)


Happ då är de sista året man ksa börja då börjar de med projektarbete ush de är ja verkligen rädd för men ska nog klara de ska ju göra de tsm med min lilla anna så blir kanon bra de vettni  hihi..


Imorogn får de nog bli gymmet innan ja ska ta mig till skolan klockan 11.30 haha GO start där :P haha nä så nu kan ja börja med lite mer fasta tider när de gäller mat och träning vilket inte har funkat så jätte bra nu när ja jobbat i sommar men nu har ja inget att skylla på längre inte ens vädret med tanke på att gymmet ligger en långt stenkast ifrån där ja bor  så alla som vill och läser allt ovettigt ja skriver får gärna peppa mig behöver de :) nu blir de sova är sjukt trött
Pusss pusss



 


Nu dag nya tag!

                
                
              Gomorron :)
Nu sitter ja här och har precis vaknat tog på mig träningskläderna med en gång för tänkte ta mig bort till spåret och ta ett varv innan frukost,, Vilken blir en grymt sen frukost men men får blir så nu i början för ja får aldrig i mig de annars så bättre att börja någonstans ju eller va säger ni? Ställde egentligen klockan på 8 i mosre men orkade inte gå upp då tyvärr men fan imorgon så :) Nä nu får ja ta mig bort till spåret innan de börjas regna allt för mycke  är snart tillbaka
kram kram
                 


Ja är ju bara såå värdelös....

På de här med att blogga haha.. Men nu ska ja skärpa mig med både bloggandet och Tränandet från och med imorgon har gymmet sina vanliga öppetider så nu jävlar ska ja komma igång inga fler undanflykter ,KÖR BARA..
Fan ja tänker vekrligen komma igång måste de tar studenten 4 juni nästa år och då tänker inte ja stå där och vara tjockast i världen när ja står där och ska vara glad med min studenmössa så är de bara!!! Nu alla som vill peppa mig gör de behöver spark i baken för att verkligen komma igång. Läser några viktbloggar blir så impad på dom verkligen vill ju oxså vara så enveten vilken ja kan vara i vissa fall och tänker vara de även nu, har ja bestämt mig för.

Man kan bara man vill, och ja vill ju så varför skulle ja inte klara detta?!
Så nu blir de att ta på sig träningskläderna och cykla bort till spåret och ta stora spåret sist gång gick ja på tiden 27.45 minuter och de ska ja klara idag! 

Jajaj får la ta mig iväg nu innan ja kommer på andra tankar:) får försöka skriva här sen hade så gött
Pusss